Akciós ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Ford Trucks építőipari járműveire!

Hívja az alábbi telefonszámot bővebb információért!
+36 24 50 22 50 KÉRJEN AJÁNLATOT
Az építőipar: Kemény munka.
Gyerekjáték, ha megvan hozzá az erő.
Az építőipari projektekhez kell egy robusztus társ: olyan, amelyik a legnehezebb terheket is könnyen kezeli, és bármilyen építési helyszínhez képes alkalmazkodni. A Ford Trucks építőipari sorozatának modelljei, a négykerékhajtású billenőplatós teherautóktól a betonkeverőkig és betonszivattyúkig, olyan tehergépkocsi-kínálatot biztosítanak, amelyet nem lehet nélkülözni.
TOVÁBB A MODELLEKHEZ
Felfedjük a teljesítmény forrását: Az új Ecotorq motor.

A Ford Trucks építőipari sorozat modelljeinek lelke az Ecotorq motor Önt is le fogja nyűgözni, mivel megvalósítja a teljesítmény és a gazdaságosság természetes egyensúlyát. Mindne Ford Trucks modell - a billenős teherautóktól a betonmixerekig - Eqotorq motorral van felszerelve.

 
Motorfék és Intarder

Akkor használhatja a standard beépített motorféket (Standard Integrated Engine Brake), amikor a legnagyobb szüksége van rá. A megfelelő pillanatban kapcsol be, és lehetővé teszi, hogy járműve lejtmenetben még teljes terheléssel is biztonságosan haladjon, illetve, hogy bármikor fékezzen, amikor szükség van rá, bármilyen terhelésnél és bármilyen körülmények között.

Az automata sebességváltó üzemmódjai

A jármű jobban tudja Önnél, milyen üzemmódot használ. Gazdaságos (Eco), terepjáró (off-road) és himbáló (Rocking) üzemmódban, amikor szükséges, akkor kapcsolja a sebességfokozatokat, úgyhogy bármilyen úton szabályozni tudja a sebességét.

Jobb manőverező képesség

Mindenkit lenyűgözhet manővereivel a legszűkebb helyeken is. A járművek optimális tengelytávja és javított kormányzási rendszere segítségével a manőverezés inkább élvezet, mint teher. Legyen szó betonpumpáról vagy betonmixerről, a felépítmény súlyától függetlenül gyerekjáték a Ford Trucks építőipari járműveinket irányítása.

Ford Trucks:
Az üzleti partner,
Még nehéz terepviszonyok között
is keményen dolgozik.

KÉRJEN AJÁNLATOT KATALÓGUS LETÖLTÉSE
A Ford Trucks építőipari gépeivel
minden feladat megoldható.
Kőkeményen ott vagyunk az építőipari üzletágban.
Ali Yilmaz Teherautóvezető építkezésen
Nincs Eredmény
Keresés