Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Ford Trucks F-LINE építőipari járművekre!

Hívja az alábbi telefonszámot bővebb információért!
+36 1 505 3500 KÉRJEN AJÁNLATOT
Fedezzen fel egy rugalmas munkatársat, aki minden terephez alkalmazkodik
Szilárd alap a jövő számára
Teljesítmény, időtállóság, kényelem, teherbírás, alacsony üzemanyagfogyasztás... A Ford Trucks F-LINE Építőipari tehergépjármű széria semmihez sem fogható! A 100%-ban saját fejlesztésű Ecotorq motor nyújtotta teljesítménnyel és megbízhatósággal nem ismer határokat, bármilyen körülményekkel szembesül is. A 4x2-es, 6x2-es, 6x4-es és 8x4-es hajtásképletű változatokban is rendelkezésre álló, megújult ergonomikus vezetőfülke fokozza a kényelmet és a munka hatékonyságát.
TOVÁBB A MODELLEKHEZ
Leleplezzük a rendkívüli teljesítmény forrását: Az új Ecotorq motort

Az új F-LINE sorozat szíve, az Ecotorq motor éppolyan odaadóan törődik a vállalkozásával, mint Ön. Az erő, a teljesítmény és a gazdaságosság természetes egyensúlyával fokozza az Ön munkakedvét.

A fejlett biztonsági technológiákkal minimálisra csökkentheti a kockázatot

MOIS, TSR, P-AEBS, IACC, LDWS, BLIS, ESS, olDDAS, HBA, RPA, TPMS... Ezek nem pusztán betűk. Az F-LINE Fejlett vezetéstámogató rendszereit úgy terveztük, hogy kiküszöböljék az emberi hibákat, amelyek elterelik a vezető figyelmét, és növelik a balesetek kockázatát. Azáltal, hogy segítséget nyújtanak vezetés közben, minimálisra csökkentik a vezető hibáit, és megelőzik a baleseteket, fokozzák a teljesítményt is.

Biztonságos fékezés a kiegészítő féknek és retardernek (hidrodinamikus lassítóféknek) köszönhetően

A kiegészítő fék egyenletes aktiválása stabilabb ereszkedést biztosít hosszú lejtőn. Rendkívüli teljesítményével, amely a fokozatok számával egyre nő, a retarder (hidrodinamikus lassítófék) a legsúlyosabb rakomány mellett is biztonságos fékezést garantál.

9 sebességes automata sebességváltó különböző menetmódokkal

Lejtőkön és kanyarokban kiválasztja a legmegfelelőbb sebességfokozatot, így csökkentve a terhelést. Megkönnyíti a sebességváltást, és mindig kényelmes vezetést ígér.

Továbbfejlesztett kormányzási szög

A jobb fordulási szög kiváló manőverezhetőséget biztosít szűk helyeken is. A legjobb tengelytávval és a továbbfejlesztett kormányrendszerrel széles futballpályává varázsolja a szűk utcákat is.

A járművével kapcsolatos minden részlet kezében van: ConnecTruck

Az F-LINE sorozat exkluzív ConnecTruck funkciójával azonnal hozzáférhet a járműve adataihoz. Csatlakozzon bármikor a járművéhez, hogy gyorsan és egyszerűen lekérdezhesse a tartózkodási helyét, az üzemanyagszintjét és a teljesítményadatait. Kövesse nyomon folyamatosan a járműve teljesítményét például a távoli diagnosztika vagy a távoli szoftverfrissítések funkciókkal, amelyek hozzájárulnak a vállalkozása hatékony irányításához.

Ford Trucks:
Az üzleti partner,
Még nehéz terepviszonyok között
is keményen dolgozik.

KÉRJEN AJÁNLATOT KATALÓGUS LETÖLTÉSE
A Ford Trucks F-LINE építőipari járműveivel
minden feladat megoldható.
Kőkeményen ott vagyunk az építőipari üzletágban.
Ali Yilmaz Teherautóvezető építkezésen
Nincs Eredmény
Keresés