Nagyobb megtakarítás, nagyobb kényelem

Menjen tovább az F-MAX L kibővített, 1350 literes üzemanyagtartályával. Hosszú utakon tankoljon olyan országokban, ahol alacsonyabbak az üzemanyagköltségek, és takarítson meg többet a több ezer kilométeres útvonalakon. Az F-MAX L kibővített üzemanyagtartályával minden eddiginél messzebbre juthat megállás nélkül. Egyetlen tankolással több mint 5000 kilométert tehet meg.

Megtakarítás minden egyes utazásnál...

A hosszú távú gumiabroncsok akár 4%-kal is csökkenthetik az üzemanyag-fogyasztást, ami azt jelenti, hogy minden megtett kilométerrel még többet takaríthat meg.Az F-MAX Eco+ üzemmódjával akár 5%-kal csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást.

Biztonságos, kényelmes utazás.

Élvezze a biztonságosabb és kényelmesebb vezetést az F-MAX megnövelt tengelytávjának, valamint a jobb kezelhetőségnek és stabilitásnak köszönhetően. Még több üzemanyagot takaríthat meg a Kick Down funkció kikapcsolásával. Mivel egy járműben két motorteljesítmény áll rendelkezésre, még többet takaríthat meg a motorteljesítménynek a terheléshez és az útviszonyokhoz való igazításával. A háromfokozatú Max Cruise funkcióval semmilyen út nem jelent kihívást. A domborzatkövető tempomat automatikusan beállítja a sebességet, hogy optimalizálja az üzemanyag-fogyasztást az adott útviszonyokhoz.

Ne féljen a lejtőktől...

Az Eco Roll funkció lejtőn automatikusan üresbe kapcsolja a járművet, így növelve az üzemanyag-hatékonyságot. Kapcsolja ki a Power Mode üzemmódot a sebességváltáshoz alacsony sebességnél. A 85 km/h sebességkorlátozó funkció gondoskodik arról, hogy a sebesség beállításakor is takarékoskodjon. Az 5 perces automatikus kikapcsolási funkcióval a jármű üresjáratban sem pazarol üzemanyagot.

Nincs Eredmény
Keresés