Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Ford Trucks nyerges vontatóira!

Hívja az alábbi telefonszámot bővebb információért!
+36 24 50 22 50 KÉRJEN AJÁNLATOT
Nyomot hagy.
A legkeményebb utakon. A legnehezebb terhek alatt.
A Ford Trucks nyerges vontató modellek maximális teljesítményt, maximális megtakarítást, valamint erőteljes és kényelmes útitársat biztosítanak a távolsági utak szakértői számára.
TOVÁBB A MODELLEKHEZ
A teljesítmény forrása: Az új Ecotorq motor

A Ford Trucks nyerges vontató modellek lelke, az Ecotorq motor Önt is le fogja nyűgözni, mivel megvalósítja a teljesítmény és a gazdaságosság természetes egyensúlyát. Az új generációs Ecotorq motor és az intelligens aerodinamikus kivitel segítségével, a korábbi generációs modellekkel összehasonlítva, 8,5%-kal alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztás.

 

Az Ön kényelme az, ami a hosszú utakon számít

A Ford Trucks nyerges vontató modellekben legalább annyira figyelnek a kényelemre, mint az erőre és a teljesítményre. Az igényeire szabott ergonomikus fülkék választéka lehetővé teszi, hogy járművének belső része otthonos lakótér legyen az Ön számára.

 
Technológia, amely forradalmasítja a hosszú utazást

Ha lankad a figyelme, bekapcsol a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (Lane Departure Warning System); amikor a követési távolság túlságosan lecsökken, automatikusan aktiválódik a fejlett vészfékező rendszer (Advanced Emergency Brake System); és elektronikus menetstabilizáló (Electronic Stability Program) akadályozza meg, hogy a nyerges vontató és a pótkocsi megcsússzon.

Ha olyan nyerges vontatót keresel, amelyik
nem csak a rakományodat továbbítja,
hanem tovább viszi az út iránti
szenvedélyed is,
válaszd a Ford Trucks márkát.

KÉRJEN AJÁNLATOT KATALÓGUS LETÖLTÉSE
A Ford Trucks nyerges vontató sorozattal
nincs többé túl nehéz rakomány
Elképzeltünk egy olyan környezetbarát motort, amelyik egyesíti a nagy teljesítményt a gazdaságos üzemanyag-felhasználással, és megvalósítottuk!
Murat Varol mérnök, Termékfejlesztés
Nincs Eredmény
Keresés