Ismerje meg közelebbről az F-Maxot!
Az új nagy
Ford Trucks F-MAX nyerges vontató
A Ford Trucks első kifejezetten hosszú távú fuvarfeladatokra kialakított nyerges vontatója. Maximális kényelem, hatékonyság és felszereltség, vagy egy szóval: F-MAX. A 2019-es Év Tehergépkocsija díj elnyerése után a Ford F-MAX hazánkban is elérhető a Delta-Truck Kft. jóvoltából. A tervezőcsapat a vezető kényelmét helyezte a középpontba, aminek eredményeképpen az F-MAX a Ford eddigi legtágasabb és legkényelmesebb vezetőfülkével rendelkező nyerges vontatója.
Részletek
f-max motor
Ecotorq E6 motor

Az új F-MAX ECOTORQ motor maximális teljesítményt nyújt minimális üzemanyagfogyasztás mellett, bármilyen útviszonyról legyen szó. 500 Le motorteljesítmény, 2500 Nm forgatónyomaték. A különböző vezetési módok, mint például az Eco Mode és a Power Mode, segítenek optimalizálni az üzemanyag-fogyasztást.

f-max vezetőtér
Csendes és tágas vezetőfülke

A 12,9 köbméteres, kategóriájában legcsendesebb utastérrel ellátott vezetőfülke kényelmes, lakható környezetet teremt a vezető számára.

f-max vezetőtér
f-max fényszóró
LED fényszóró kialakítás

Az F-MAX lenyűgöző fényszórókialakítása olyan fényesen világítja meg az utat, hogy semmi se tudja elkerülni a vezető figyelmét.

f-max tárhely
Hatalmas tárhely

A repülőgép típusú kialakításnak köszönhetően, az F-MAX 225 liternyi fej feletti tárhellyel lett ellátva, hogy minden kényelmesen elférjen, amire szükség lehet. Az F-MAX 790 literes össztárhelyével kategóriájában első.

f-max tárhely
A Ford eddigi legtágasabb utasterének minden részlete a vezető kényelmét szolgálja.
A hosszú távú fuvarozás új dimenziója

KÉRJEN AJÁNLATOT! KATALÓGUS LETÖLTÉSE
Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot a Ford F-MAX-ra!

Hívja az alábbi telefonszámot bővebb információért!
+36 24 50 22 50 KÉRJEN AJÁNLATOT
Nincs Eredmény
Keresés