A Ford Trucks a 2022-es IAA-n mutatja be a nulla károsanyag-kibocsátás felé vezető útját

A Ford Trucks, amely 2018-ban Hannoverben az F-MAX-szal elnyerte a rangos IToY-díjat, visszatér a IAA Transportation kiállításra a nulla emisszió felé vezető út új meglepetésével, olyan technológiákkal és innovációkkal, amelyekkel a gyártás, a tervezés és a termékfejlesztés terén megkülönböztető szereplőként halad a globális verseny felé.

 

A Ford egyetlen nehéz haszongépjárművek globális márkája, a Ford Trucks a 2022. évi IAA Transportation kiállításon, a világ vezető mobilitási, szállítási és logisztikai szakkiállításán mutatja be legfrissebb újdonságait, amely 2022. szeptember 20. és 25. között kerül megrendezésre Hannoverben. A vállalat bemutatja a nemzetközi díjnyertes F-MAX-ot, és ismerteti a CO2-semleges szállítási megoldásainak ütemtervét. Ezenkívül bemutatásra kerülnek az új műszaki specifikációk és funkciók is, amelyek a Ford Trucks ügyfelei számára több kényelmet és nagyobb hatékonyságot nyújtó, összekapcsolt mobilitási technológiákat kínálnak.

 

A nehéz tehergépkocsik területén szerzett több mint fél évszázados tapasztalatára és dinamikus termékfejlesztésére építve a Ford Trucks a 2022-es IAA Transportation kiállításon új termékváltozatokkal, valamint frissített szolgáltatásokkal és technológiákkal, illetve a több mint 40 országban bevezetett jelenlegi termékpalettájával új szintre emeli az új generációs technológiák terén elért sikereit.

A Ford Trucks biztonságosabb, gyorsabb és hatékonyabb szállítási megoldásokat kínál az "autonóm technológiák" révén
4. szintű önvezetés

A Ford Trucks mérnökei által kifejlesztett "4-es szintű országúti robotpilóta" technológia a teherautók számára lehetővé teszi, hogy a H2H (hub-to-hub) logisztikai központok között autonóm módon végezzenek szállítási tevékenységeket. Ezért a tehergépkocsik mint a szállítási ágazat legfontosabb szereplői; sokkal biztonságosabb, gyorsabb, olcsóbb, környezetbarátabb és ami a legfontosabb, sokkal megbízhatóbb szállítást kínálnak majd.

Távvezetési technológia

A távvezetési technológia; a Ford Trucks által kifejlesztett, az iparágban elsőként alkalmazott technológia, amely lehetővé teszi a kezelők számára, hogy távolról csatlakozzanak az autonóm járműhöz, és átvegyék a az irányítást az önvezető jármű felett váratlan események esetén.

Autonóm tolatásos parkolás

Egy másik, a Ford Trucks által elsőként kifejlesztett technológia az autonóm tolatásos parkolás, amely egy kiegészítő része a teljesen autonóm vezetési funkciónak. Ezen funkció segítségével autonóm módon elvégezhető a be- és kirakodóállomásokon való dokkolás.

Ford Trucks stand az IAA-n
Keressen minket a 21. csarnok A10-es standjánál
Helyszín: 21. csarnok A10-es stand

Látogasson el hozzánk szeptember 20-25. között a hannoveri IAA Transportation kiállításon - minden nap 9:00 és 18:00 óra között.
Hannoveri kiállítás a Google Maps-en

Nincs Eredmény
Keresés