Megérkezett a műalkotás

Megérkezett a műalkotás

Április 12-én a budapesti Szépművészeti Múzeumban egy elegáns rendezvény keretében a magyarországi ügyfeleknek, illetve a magyar és a szlovák szaksajtó képviselőinek hivatalosan is bemutatkozott a 2019-es Év Tehergépkocsijának választott Ford Trucks F-Max nyerges vontató. A vendégek e járműipari műremek mellett Michelangelo műalkotásait is megtekinthették a múzeum időszakos kiállításán.


Szokatlan, hogy már a Szépművészeti Múzeum épülete előtt az utcán is műalkotásokban gyönyörködhetnek a járókelők, április 12-én este mégis ez történt. Hat vadonatúj Ford Trucks F-Max nyerges vontató állt ugyanis díszsorfalat a bemutatórendezvényre érkező mintegy háromszáz vendég számára. Legtöbben a szemerkélő eső ellenére is elidőztek kicsit a járművek körül és fényképezkedtek a tehergépkocsikkal, mielőtt beléptek a magasztos épületbe, annak is a nemrég felújított, lélegzetelállító Román Csarnokába.

Informatív előadások

A színpadon Stefkó Péter, a Ford Trucks hivatalos magyarországi és szlovákiai importőreként is tevékenykedő Delta-Truck Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a vendégeket, majd röviden bemutatta a cég és a Ford Trucks kapcsolatát, illetve eddigi eredményeit és a közeljövőre vonatkozó terveit. Baris Akyalcin, a Ford Trucks nehéz-tehergépkocsikkal foglalkozó üzletágának közép-európai igazgatója ünnepélyes keretek között átadta az év legsikeresebb márkakereskedőjének járó kitüntetést a Delta-Truck Kft. vezetőségének. Ennek kapcsán elismerő szavakkal méltatta a Delta-Truck Kft.-vel négy éve tartó kapcsolatot, illetve a cég eredményes értékesítői tevékenységét és ügyfélközpontú szervizszolgáltatásait. Gőgh Ferenc, a Delta-Truck Kft. cégvezetője büszkén tette hozzá, hogy a Ford Trucks márkával tavaly dobogós helyet értek el az építőipari nehéz-tehergépkocsik szegmensében. Továbbá kihangsúlyozta, hogy Magyarországon és Szlovákiában jelenleg már olyan sűrű a Ford Trucks hálózata, hogy az ügyfelek száz kilométeren belül bárhonnan elérhetnek egy márkaszervizt. Ezt követően egy igen látványos kisfilm, illetve animáció kíséretében bemutatta az F-Max nyerges vontató legfőbb jellemzőit, korszerű műszaki megoldásait, fülkéje belsőterének különlegességeit és fejlett hálózatba kapcsolhatósági szolgáltatásait. Ezek ismeretében nem is kérdéses, hogy az F-Max valóban egy szinte minden igényt kielégítő, hosszú távú fuvarozásra kifejlesztett, európai színvonalú, abszolút versenyképes tehergépkocsi.

Sikeres rendezvény

Az érdekes szakmai előadásokat felejthetetlen gálavacsora követte, amely során látványos tánc- és akrobatabemutatók szórakoztatták a vendégeket. Majd a résztvevők megtekinthették a Szépművészeti Múzeum időszakos kiállítása keretében Michelangelo műalkotásait. A hazai fuvarozószakma érdeklődését a Ford Trucks F-Max iránt jól mutatja, hogy közel háromszáz vendég érkezett a bemutatórendezvényre, köztük több meghatározó fuvarozóvállalkozás vezetője is. A megjelentektől pedig igen kedvező visszajelzések érkeztek úgy az estét, mint magát a nyerges vontatót illetően. A vendégek elégedettségét mi sem bizonyítja jobban, mint a számtalan elismerő poszt a Facebookon. Az F-Max tehát igen hatásos és meggyőző bemutatkozással hivatalosan is megérkezett a magyar piacra!

Nincs Eredmény
Keresés