Már ősz elején beleülhet!

Már ősz elején beleülhet!

Tovább növelte vonzerejét a Ford Trucks F-MAX az utóbbi időben. Mégpedig azzal, hogy a jelenlegi piaci viszonyokhoz képest kiemelkedően gyorsan, a megrendeléstől számítva akár három hónapon belül átvehető. Így az ügyfelek akár már szeptemberben munkába állíthatják új F-MAX vontatójukat.


Kétszer ad, aki gyorsan ad – különösen igaz ez a mondás most a Delta-Truck Kft. esetében, ugyanis a Ford Trucks magyarországi importőre akár három hónapon belüli szállítási határidővel is tud rendelést felvenni az egyre népszerűbb F-MAX nyerges vontatóra. Ez többek között annak köszönhető, hogy a Delta-Truck alapáron kínálja a típushoz elérhető legnagyobb fülkét, legerősebb motort, valamint a legfontosabb kényelmi, biztonsági és hatékonyságnövelő berendezéseket, amivel kielégíti a nemzetközi fuvarozást végző ügyfelek túlnyomó többségének igényeit. Ezáltal nagymértékben standardizált a kínálata, így jó előre könnyen le tudja kötni a gyártási helyeket. Ezért most a vetélytársakhoz képest lényegesen rövidebb átfutási idővel tudja kiszolgálni a partnereit.

Egyre sikeresebb

A kereslet persze nemcsak emiatt nő az F-MAX iránt, hanem az idén év elején végrehajtott átfogó korszerűsítés eredményeként is. A hatékonyabb üzemelést biztosító Eco+ gazdaságossági csomag éppúgy kedvező fogadtatásra talált a piacon, mint a ConnecTruck digitális szolgáltatások, köztük a vezetési stílusról valós idejű visszajelzést nyújtó funkcióval. „Ezenkívül a Ford Trucks zászlóshajója éppen a legjobb korban van. Elmúlt kétéves, így az apróbb gyermekbetegségeit már kinőtte, egy kiforrott, abszolút megbízható járműnek számít. Ezt nemcsak ügyfeleink visszajelzéseiből tudjuk, hanem a Delta-Truck cégcsoporthoz tartozó VIARENT bérjárműflottájából származó tapasztalatokból is. Már az első, azaz 2019-es gyártási évű modellek is megbízhatónak számítottak, ám azóta folyamatosan még tovább csökken a problémák száma és a szervizben töltött állásidő, így ez jelenleg már elenyésző. Mindezek alapján jó esélyt látunk arra, hogy év végére elérjük a hatszázalékos piaci részesedésről szóló célkitűzésünket az F-MAX típussal” – mondta Gőgh Ferenc, a Delta-Truck Kft. cégvezetője.

Nincs Eredmény
Keresés