Járműpark-fejlesztés a debreceni GSV Kft-nél

Járműpark-fejlesztés a debreceni GSV Kft-nél

Ford Trucks tehergépkocsik a középpontban.

A magas minőség, kedvező ár-érték arány és üzemeltetési költségek, valamint az eddigi ügyféltapasztalatok tovább erősítik a márka iránti bizalmat. Szinte nincs olyan fuvarfeladat, amelyhez ne lehetne megfelelő járművet összeállítani.

 

A GSV Kft. 1991-ben alakult meg, a Gulyás Tüzép egy telephellyel működik Debrecenben, 5 és fél hektáros területen. A vállalkozás nem tagja egy beszerzési társaságnak sem és az önálló tüzéptelepek között piacvezető.

 A cég elsősorban kereskedelmi tevékenységet végez, amely magában foglalja az alapvető építőanyagokat, továbbá köszönhetően a 2500 m2-es bemutatóteremnek és bő készletválasztékának a kerámia-és melegburkolatok piacán is a régió meghatározó szereplője. Ezen felül Tiszafüreden oltott mész üzemmel rendelkeznek, továbbá prémium kategóriás fürdőszobaszekrények és beltéri ajtók gyártását is végzik.

A saját tulajdonú járműparkot jelenleg három fardarus, két ponyvás teherautó és egy billencses nyerges szerelvény alkotja. Ezek elsősorban az értékesített áruk kiszállítását végzik, de ezen felül számos helyi fuvarozópartner szolgáltatását is igénybe veszik napi szinten.

A jelenlegi flotta felét Mercedes-Benz teherautók képviselik, de Renault, DAF és Scania is megtalálhatók. A fardarus tehergépkocsik minden esetben kocsik esetben új beszerzésűek, de a ponyvás teherautók esetében vannak használtan vásárolt gépjárművek is.

A Delta-Truck Kft.-vel egy olyan rendezvényen (road-show) alkalmával ismerkedtek meg, amelyet dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú vállalkozásoknak rendeztek. Már a bemutatkozás követően megvizsgálták, milyen közös üzleti lehetőségek lehetnek és azóta baráti viszony alakult ki a két cég között, majd a Ford Trucks nehézkategóriás tehergépjárműveit és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat ajánlották figyelmükbe. A kiválasztás folyamata többfordulós volt, számos márka részvételével, de összességében mégis meggyőző volt, hogy a Ford Trucks tehergépjárművei jelentik számukra az optimális megoldást.

Igaz, korábban a GSV Kft.-nek sem volt típusismerete, de felvették a kapcsolatot olyan vállalkozásokkal, akik Ford Trucks tehergépjárművekkel dolgoznak, valamint meggyőződtek a szerviz háttér felkészültségéről is. Fontos megemlíteni, hogy a garanciális feltételek szintén a Ford Trucks esetében voltak a legkedvezőbbek. A mostani két darabos beszerzés a flottabővítést szolgálja, de természetesen a hazai építőipar piacának alakulása befolyásolja majd a további döntéseket.

A GSV Kft. viszonteladó partnereit heti rendszerességű terítőjárataival szolgálja ki, szóló vagy pótkocsis szerelvényekkel. A partnerkör méretében és telephelyi adottságaiban nagyon változó és néhány partnerek logisztikai lehetőségei igénylik, hogy a teherautók emelő hátfallal is rendelkezzenek, ezáltal biztosítva a gyors és biztonságos árumozgatást. A visszfuvarokban jellemzően gyártó partnereinktől szállítanak be a debreceni telephelyre árut.

Az éves futásteljesítmény nagyságrendileg 60 ezer kilométer/gépjármű és jellemzően 5-10 évig vannak használatban.

A vállalkozás dinamikusan fejlődik, ezért további telephelyek nyitását tervezik. Így már a közeljövőben is megjelenhet az igény további járművek beszerzésére. Amennyiben a mostani új beszerzésű két tehergépkocsival pozitív üzemletetési tapasztalatok lesznek, akkor legközelebb szintén örömmel választják a Ford Trucks járműveit.

Nincs Eredmény
Keresés