Gyorsan, jól, gazdaságosan

Gyorsan, jól, gazdaságosan

Ha valaki rövid határidővel jó minőséget kedvező áron szeretne kapni, akkor általában ebből legfeljebb kettő szokott teljesülni. Nos, a Ford Trucks F-Max esetében ez a mesterhármas egyszerre is elérhető, legalábbis a Pannon Express Kft. ügyvezető igazgatója, Mihályi Zoltán így tapasztalja.


Húsz évvel ezelőtt szállítmányozóként indult a Pannon Express Kft., majd a kétezres évek végén saját járművekkel megkezdte a fuvarozási tevékenységet is. A ma már közel hatvan főt foglalkoztató cég ponyvás tehergépjárművei belföldön gyűjtőfuvarozást végeznek, illetve osztrák, francia és német viszonylatokon is közlekednek. Így a rakománytömegük igen széles skálán változik, az átlagos éves futásteljesítményük pedig 110 és 120 ezer kilométer közé tehető. A flottában jelenleg 33 nyerges szerelvény és tíz kisebb tehergépkocsi dolgozik. A nyerges vontatók közül már hét Ford Trucks F-Max típusú, a legidősebb másfél éves, a két legfiatalabb pedig már a ráncfelvarrott, még hatékonyabban üzemelő változat.

Kétszer ad, aki gyorsan ad

„Számunkra az az F-Max legnagyobb előnye, hogy mivel a Ford Trucks nagymértékben standardizált specifikációjú járműveket gyárt, ezekre nem kell hosszú hónapokat várni, hanem néhány hét alatt vagy akár még gyorsabban átvehetők. Hasonlóképpen az alkatrészek szinte mindegyike azonnal, készletről elérhető, ahogyan a Delta-Truck Kft.-nél minden más is gyorsan, rugalmasan megy, például a finanszírozás ügyintézése. A telephelyünkhöz nagyon közel eső szigetszentmiklósi szerviz mindig rövid időn belül tudja fogadni a járműveinket, és segítőkészen, hamar megoldják a feladatokat. A Delta-Truck cégcsoporttal egyébként már több mint tíz évre nyúlik vissza a kapcsolatunk, ugyanis pótkocsikat, illetve a Viarenten keresztül bérelt járműveket is szoktunk beszerezni tőlük” – mondta Mihályi Zoltán, a Pannon Express Kft. ügyvezető igazgatója.

Lényeges előnyök

„Ezenkívül a kedvező ár-érték arány és az akár négyéves teljes körű garancia is a Ford Trucks mellett szól. Továbbá az F-Max dizájnját is meggyőzőnek találjuk. Gépkocsivezetői kollégáinknak is kivétel nélkül kellemes csalódást okozott az F-Max. Elégedettek a tágas fülkéjével, a személyautós kényelmével, illetve kezelhetőségével, a korszerű műszerfalával, valamint az ötszáz lóerős motorjával. Ráadásul a megbízhatóságukat sem érheti panasz, miközben nem fogyasztanak több üzemanyagot, mint más márkájú vontatók” – magyarázta Mihályi Zoltán.

Nincs Eredmény
Keresés