Bemutatkozott a Ford F-Max tehergépkocsi Szlovákiában

December 1-jén az IRU szlovák tagja, a ČESMAD szokásos éves találkozóján bemutatkozott a 2019-es Év Tehergépkocsija címmel kitüntetett Ford F-Max a szlovák fuvarozóknak. A vadonatúj, korszerű nyerges vontatót nagy érdeklődéssel fogadták a szakma képviselői, akik az első személyes ismerkedés alapján igen elismerően nyilatkoztak az újdonságról. 

 

Hagyományosan a Wellness Hotel Chopok szolgált idén is a Nemzetközi Közúti Fuvarozási Egyesület (IRU) szlovák tagja, a ČESMAD éves szakmai találkozójának helyszínéül december elsején. Ezen a neves rendezvényen a Delta-Truck is részt vett, hogy bemutassa tevékenységét, szolgáltatásait és legfőképpen az új Ford F-Max nyerges vontatót, amely minden tekintetben kiválóan megfelel a nemzetközi fuvarozás igényeinek. A teljesen új fejlesztésű jármű az 500 lóerős motorjával, tágas, magastetős fülkéjével, bőséges tárolóhelyeivel, kényelmes fekhelyével, ergonomikus vezetőállásával, korszerű műszerfalával, fejlett vezetéstámogató rendszereivel és teljes körű hálózatba kapcsolhatósági szolgáltatásaival minden tekintetben a mai kor színvonalát képviseli.

 

Elismerő visszajelzések az F-Max tehergépkocsiról

A ČESMAD éves találkozóján mintegy hetven szlovák fuvarozóvállalkozás tulajdonosa vett részt, akik nagy érdeklődéssel ültek bele a kiállított kék Ford F-Max vontatóba. A rövid személyes ismerkedés után nagyon pozitív visszajelzéseket fogalmaztak meg az újdonságról, dicsérték többek között a tágas belsőterét és a személyautós, korszerű műszerfalát. Sőt, sokan kifejezték igényüket, hogy egy hosszabb teszt keretében is kipróbálhassák a Ford Trucks új tehergépkocsiját. Ezért a Delta-Truck január elejétől F-Max demojárműveket bocsát a fuvarozóvállalkozások rendelkezésére.

Nincs Eredmény
Keresés