Elindult a Ford F-Max hazai értékesítése

Januárban 30 darab Ford F-Max nyerges vontató érkezik a Delta-Truck Kft. szigetszentmiklósi telephelyére, amelyeket már elő lehet jegyezni nemcsak kipróbálásra, hanem már megvételre és bérleti konstrukcióra is. A fogadtatást jól jelzi, hogy már 2018 végéig 10 darab F-Max került értékesítésre, előszerződéses formában. Természetesen már sok hazai fuvarozó látta az IAA 2018 kiállításon, milyen járműről van szó.

Tovább az úton

A Ford Trucks magyarországi értékesítése nem egészen 2 évvel ezelőtt indult és vált a legdinamikusabban fejlődő új piaccá, ahol addig még nem volt jelen a török gyártó. Igaz, eddig az építőipari járművekben jeleskedett a márka, azonban most a 2019-es év kamionjánval már a hosszú távú, nemzetköz fuvarozáshoz is minden tekintetben versenyképes, a kor követelményeinek megfelelő nyerges vontatókkal bővítette kínálatát.

A vontatók egységesen 3,6 méteres tengelytávval készülnek (a kínálat időközben tovább bővül), normál és alacsony kapcsolási magasság – 1050-1100 és 980 mm - közül lehet választani. Az egységesen síkpadlós és 2160 milliméter belmagasságú fülkék szériában két fekhellyel készülnek, a felső is teljes értékű, lenyitható kialakítású. Összesen csaknem 750 liternyi tárolóhely áll a gépkocsivezető részére, ebből 38 liternyi a hűtőszekrény.

A Delta-Truck Kft. egységesen a Comfort Plus felszereltségi csomaggal kéri a járműveket, míg a Luxury kivitel igény szerint rendelhető. Továbbá, egyénre szabott szervizszerződéseket kínálnak, a szervizbázis már kezdetektől fogva, a Ford Trucks nemzetközi normái szerint működik.  

A biztonságot természetesen itt már ESP, automatikus vészfék és sávfigyelő növelik, a domborzatkövető és adaptív tempomat (MaxiCruise), a felszerletésgi csomag részét képezi, a váltómű ekoroll funkcióval is rendelkezik. Opcióban intarder tartósfék kérhető. A nappali ledes menetfény automatikus, a ledes tompított fény rendelhető, az esőérzékelős ablaktörlő szintén széria, csak hogy néhányat említsünk. A 2,5 méter széles fülke komfortja, ergonómiája a prémium kategóriás személyautókéval azonos. A műszerfal 8 colos központi kijelzője minden lényeges adatról tájékoztat.

A fejlesztések eredményeit jól mutatja, hogy a hosszú távú Cargo-hoz képest 15 százalékkal lett alacsonyabb a zajszint, 11 százalékkal javult a légellenállás, az erősebb motor ellenére 6 százalékkal csökkent a fogyasztás, az üzemeltetési költségek pedig 7 százalékkal lett kevesebb! Az F-Max tartós tesztjei 4 földrész, 11 országban, összesen 5 millió kilométeren át zajlottak.

Feltétlenül meg kell említeni a TruckConnect fedélzeti egységet, amely magában foglalja a kamionra szabott navigációt, a távdiagnosztikát és a flottairányítást, automatikus frissítéssel. A flottairányítás minden ismert operációs rendszerhez rugalmasan illeszthető.

Mindent összegezve, az F-Max nyerges vontatókkal, egy újabb, magas műszaki színvonalú és költséghatékony, versenyképes fuvareszközzel bővült a Delta-Truck Kft. kínálata.  

 

 

Delta-Truck Kft.

                                                                                   2310 Szigetszentmiklós,

                                                                                   Leshegyi Ipari Park 13.

                                                                                   tel.: +36/24/50-22-22

                                                                                   fax: +36/24/50-22-33

 

                                                                                   www.deltatruck.hu        

 

Nincs Eredmény
Keresés