A Ford Trucks és a TIP Trailer Services együttműködése

A Ford Trucks és a TIP Trailer Services együttműködése

A Ford Trucks és a TIP Trailer Services szerződéses kapcsolatra lépnek a nyugat-európai vevőszolgálat fejlesztése céljából.

Az International Truck of the Year díjat elnyerő F-MAX nyerges vontató sikerének köszönhetően a Ford Trucks kibővítette a növekedési célkitűzéseit és szerződést írt alá a TIP Trailer Services-zel, hogy ezáltal is bővítse a saját szervizhálózatát Nyugat-Európában.


Letölthető sajtóanyag

Miután szilárd alapokat fektetett le a Közel-Keleten, Afrikában, Oroszországban és Törökországban, a Ford Trucks kitartóan terjeszkedik az európai piacon újabb és újabb importőreivel, miközben egyre dinamikusabban törekszik az általa kiszolgált országok számát 51-re növelni 2020-ig. Az új F-MAX nyerges vontató nemzetközi sikere után – amely az IAA haszongépjármű-kiállításon debütált Hannoverben, ahol meg is nyerte az International Truck of the Year díjat – a Ford Trucks egyezséget kötött annak érdekében, hogy gyors ütemben tudja növelni a szervizállomásai számát Nyugat-Európában.

A megállapodás értelmében, amelyet a Ford Trucks és Nyugat-Európa vezető szervizhálózata, a TIP Trailer Services írt alá, a TIP garanciális szervizszolgáltatást, karbantartást és proaktív szolgáltatásokat fog nyújtani a Ford Trucks járművek számára ezen a területen.

A Ford Trucks igazgatóhelyettese, Serhan Turfan, a következőt mondta a partnerségről: „A nemzetközi szintéren a Ford Trucks rendkívül gyors növekedést produkál. Cégünk, 60 éves tapasztalatának köszönhetően, képes a legkülönbözőbb export piacok igényeinek megfelelő termékeket gyártani. Az F-MAX világszerte visszhangzó, elsöprő sikere fontos hajtóerőként szolgál a nemzetközi növekedési céljaink eléréséhez. A nyugat-európai növekedési céljainkkal párhuzamosan, a TIP Trailer Service-szel kötött együttműködésünk nagyban hozzá fog járulni a folyamatos ügyféltámogatási céljaink eléréséhez is. Úgy véljük, hogy ez az együttműködés mindkét fél számára előnyös lesz.”

A TIP Trailer Services ügyvezető igazgatója, Paul Beadle így nyilatkozott: „Nagy örömmel vágunk bele ebbe a együttműködésbe, és készek vagyunk támogatni a Ford Trucks-ot a módszeresen felépített nyugat-európai növekedési útjában. Úgy hisszük, hogy ez a rendkívüli partneri megállapodás mindkét cég számára számos előnnyel fog járni.”

A TIP Trailer Services-ről

A TIP Trailer Service Európa és Kanada egyik vezető felépítmény-szervizelő vállalata. A cég félpótkocsi lízinggel, bérlettel, karbantartással és szereléssel foglalkozik, amelyek mellett számos más értékteremtő szolgáltatással is igyekszik kielégíteni az európai és kanadai szállítmányozási és logisztikai ügyfelek igényeit. Az amszterdami székhelyű vállalat 17 ország 102 helyszínén szolgálja ki ügyfeleit Európában és Kanadában.

További információ: www.tipeurope.com

 

A Ford Trucks-ról

A Ford Trucks az egyik legnagyobb nemzetközi nehézipari haszongépjárműgyártó cég a világon. A vállalat széles termékválasztékkal rendelkezik, a nyerges vontatóktól kezdve, az építőipari haszongépjárműveken át a közúti járművekig, amelyek meghaladják a 16 tonnát.

A Ford személygépjárművei által bizonyított minőség, strapabíróság és hatékonyság megalapozza a Ford Trucks nemzetközi termékstratégiáját. A Ford Trucks ötvözi a több, mint fél évszázados dizájn és gyártási tapasztalatot a piac-specifikus termékfejlesztéssel annak érdekében, hogy kifejlesszék a járműveik fő alkotóelemeit, beleértve a motort is.

A cég jelenleg Kelet- és Közép-Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Oroszországban és a Fák országaiban tevékenykedik, miközben fáradhatatlanul dolgozik a nemzetközi hálózatának fejlesztésén 3 kontinensen.

Világszerte több százezer kel útra nap mint nap, bízva a Ford szakértelmében.

További információ: www.fordtrucks.hu

Nincs Eredmény
Keresés