A FORD TRUCKS A 2022-ES IAA-N MUTATJA BE A NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS FELÉ VEZETŐ ÚTJÁT

A FORD TRUCKS A 2022-ES IAA-N MUTATJA BE A NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS FELÉ VEZETŐ ÚTJÁT

A Ford Trucks, amely 2018-ban Hannoverben az F-MAX-szal elnyerte a rangos IToY-díjat, visszatér a IAA Transportation kiállításra a nulla emisszió felé vezető út új meglepetésével, olyan technológiákkal és innovációkkal, amelyekkel a gyártás, a tervezés és a termékfejlesztés terén megkülönböztető szereplőként halad a globális verseny felé.

 

A Ford egyetlen nehéz haszongépjárművek globális márkája, a Ford Trucks a 2022. évi IAA Transportation kiállításon, a világ vezető mobilitási, szállítási és logisztikai szakkiállításán mutatja be legfrissebb újdonságait, amely 2022. szeptember 20. és 25. között kerül megrendezésre Hannoverben. A vállalat bemutatja a nemzetközi díjnyertes F-MAX-ot, és ismerteti a CO2-semleges szállítási megoldásainak ütemtervét. Ezenkívül bemutatásra kerülnek az új műszaki specifikációk és funkciók is, amelyek a Ford Trucks ügyfelei számára több kényelmet és nagyobb hatékonyságot nyújtó, összekapcsolt mobilitási technológiákat kínálnak.

„Innovatív márkaként, amelynek célja, hogy „az az útitárs legyen, aki törődik az ügyfelekkel és virágzóvá teszi a vállalkozásaikat”, a jövőre összpontosítunk, és a kutatás-fejlesztési erőfeszítéseket a következő generációs technológiák piacra dobására összpontosítjuk. A nehéz haszongépjárművek zéró kibocsátásúvá válása kritikus fontosságú a fenntartható jövő szempontjából. Ezért a célunk elsősorban az, hogy hozzájáruljunk a közúti közlekedés üzemeltetési költségeinek és CO2-kibocsátásának csökkentéséhez, miközben növeljük a flották termelékenységét” – mondta Serhan Turfan, a Ford Trucks alelnöke. „Alig várjuk, hogy bemutathassuk a zéró emissziós küldetésünkkel összhangban lévő innovációinkat és az új összekapcsolhatósági technológiákat, amelyek előmozdítják ügyfeleink üzleti tevékenységét”.”

A nehéz tehergépkocsik területén szerzett több mint fél évszázados tapasztalatára és dinamikus termékfejlesztésére építve a Ford Trucks a 2022-es IAA Transportation kiállításon új termékváltozatokkal, valamint frissített szolgáltatásokkal és technológiákkal, illetve a több mint 40 országban bevezetett jelenlegi termékpalettájával új szintre emeli az új generációs technológiák terén elért sikereit.

A Ford Trucks az IToY-díjas F-MAX legújabb változatait, valamint a legújabb csúcstechnológiákat és szolgáltatásokat mutatja be a kiállítási területen.

Sajtótájékoztató:

Ford Trucks stand, 21. csarnok

Szeptember 19., hétfő, 12:10-12.30

 

Serhan Turfan, a Ford Trucks alelnöke, Burak Gökçelik, a Ford Otosan vezérigazgató-helyettese és Emrah Duman, a Ford Trucks nemzetközi piacokért felelős igazgatója szeptember 19-én interjúkkal áll rendelkezésre. Ha további kérése van a Ford Trucks képviselőivel való interjúkkal kapcsolatban, kérjük, előzetesen vegye fel a kapcsolatot a vállalati kommunikáció képviselőivel.

A Ford Trucksról:

A Ford Trucks a világ egyik kiemelkedő nemzetközi nehéz tehergépkocsi-gyártója. Nehéz haszongépjárművek széles választékát gyártjuk, beleértve a nyerges vontatóktól kezdve az építőipari teherautókon át a 18 tonnát is meghaladó közúti járművekig. A Ford Trucks nemzetközi termékstratégiájának alapját a Ford haszongépjárművek minőség, teljes birtoklási költség és hatékonyság terén elért, bizonyított eredményei képezik. A Ford Trucks-nál több mint fél évszázados tervezési és gyártási tapasztalatot ötvözünk a piacspecifikus termékfejlesztésben szerzett szakértelemmel, hogy járműveink fő alkatrészeit, köztük a teljesen új motorokat is megtervezzük. Jelenleg Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és a Független Államok Közösségében tevékenykedünk, és folyamatosan dolgozunk a nemzetközi hálózatunk három kontinensen történő bővítésén.

 
Nincs Eredmény
Keresés