Új Ford F-MAX nyerges vontatók rövid távú bérletben

Az F-MAX a Viarent flottájában már bizonyított, győződjön meg Ön is járművünkminőségéről, alacsony fogyasztásáról egy kedvezményes, néhány hónapos bérlet alatt.

 

Amennyiben tetszik újonnan forgalomba állított nyerges vontatónk, úgy azt Ön kedvezőbb feltételekkel megvásárolhatja. A bérleti időszak elején kérje kereskedőinktől a járműre vonatkozó egyedi ajánlatát. Ajánlatunk előrendelt, meghatározott felszereltségű, készleten lévő járművekre, a Ford Trucks F-MAX és a 1848T nyerges vontatóira vonatkozik, a felszereltségtől való eltérés esetén a bérleti díj, illetve a vételár módosulhat. Az egyedi kedvezmény a tesztidőszak indulásakor kerül meghatározásra. A darabszám korlátozott! Akciónk visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes.

Ajánlatunk tájékoztató jellegű, részünkről kötelezettség nem terheli. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a Delta-Truck Kft. az ajánlati kötöttségét kizárja. A végső ajánlattételhez bonitás vizsgálat szükséges. A feltételekről és a részletekről érdeklődjön a Delta-Truck Kft. kereskedőinél.
Kérjen ajánlatot!
Nincs Eredmény
Keresés