0%
Automata sebességváltó
Minden 4-tengelyes nyerges vontatót különböző meghajtási módokat tartalmazó speciális automata sebességváltóval szereltek fel, amely nagyobb üzemanyag-hatékonyságot és teljesítményt biztosít. Mindegyik meghajtási mód a legjobb használati körülményeket biztosítja.
Belső tároló rekeszek
A fej fölötti és oldalsó tároló rekeszek különböző célokra használhatók.
Ágy alatti tároló hely
Széles rekesz az ágy alatt, extra tárolásra.
Vezetőülés
A Ford Trucks nyerges vontató sorozatában az ülések az egyenletes utazáshoz szükséges optimális kényelmet biztosítják A vezetőülés deréktámaszt, biztonsági öveket, fejtámaszt, kartámlákat és fűtést tartalmaz. Kényelmes vezetési élményt ad, mivel a vezetőt optimális ülési helyzetben tartja.
Kijelző panel és fedélzeti számítógép
Amikor bekapcsolják a gyújtást, a kijelző panel és a fedélzeti számítógép világít. A vezető minden szükséges információt lát vezetés közben. Több fontos információ van a vezető látóterében: mint például az AdBlue szint, az aktuális fogyasztás, az átlagos sebesség és a megtett távolság értékei. A sebességtartás és az ergonomikus műszerfal hosszú utazásokon még nagyobb kényelmet garantálnak.
Motorfék és Intarder
A motorfék és Intarder vezérlőkarja: a segédfék bekapcsolhatók az optimális fékezési teljesítményhez kézileg, illetve beállíthatók automatikusan.
Ergonomikus műszerfal
Az ergonomikus műszerfal olyan funkciókat foglal magában, mint a rádió, a váltóáram, automata sebességváltós üzemmódok, menetstabilizáló rendszer, intelligens fékezési rendszer (SBSM) és fülkefűtési funkciók; ezek könnyen elérhetők és vezetés közben extra biztonságot adnak.
Összecsukható emeletes ágy
Kényelmes utazásokhoz kényelmes ágyak. Újságolvasáshoz bekapcsolhatja az olvasólámpát, pihenhet a kényelmes matracon, és szabályozhatja a fűtést anélkül, hogy felkelne.
Napellenző és árnyékolók
A napellenző és árnyékolók vezetés közben optimalizálják a vezető kényelmét és nappali látását.
Mielőtt kiválasztja erőteljes és kényelmes útitársát,
tapasztalja meg a 360-fokos belső és külső előnézetet most.
TAPASZTALJA MEG MOST