0%
  Biztonsági rendszerek
  Széles fellépők és lépcsővilágítás
  Nagy látószögű
  oldaltükrök
  A meghajtókabin
  döntési mechanizmusa
  Üzemanyagtartály
  Belső tároló rekeszek
  A könnyen elérhető tároló rekeszek vezetés közben megkönnyítik az életet.
  Kettős utas ülésKettős utas ülés
  Az országúti sorozat járművein opcionális a kettős utas ülés. Utasainak kényelmes és biztonságos úti élményt biztosít.
  Vezetőülés
  A Ford Trucks országúti modelljeinek ülései az egyenletes utazáshoz szükséges optimális kényelmet nyújtják. A vezetőülés deréktámaszt, kartámlákat, légrugót és fűtést tartalmaz. Kényelmes vezetési élményt ad, mivel a vezetőt optimális ülési helyzetben tartja.
  Kijelző panel és fedélzeti számítógép
  Amikor bekapcsolják a gyújtást, a kijelző panel és a fedélzeti számítógép világít. A vezető minden szükséges információt lát vezetés közben. Több fontos információ van a vezető látóterében: mint például az AdBlue szint, az aktuális fogyasztás, az átlagos sebesség és a megtett távolság értékei. A sebességtartás és az ergonomikus műszerfal hosszú utazásokon még nagyobb kényelmet garantálnak.
  Motorfék
  Motorfék vezérlőkarja: meghosszabbítja az üzemi fék élettartamát, és vészhelyzetekben optimális fékteljesítmény biztosít.
  Ergonomikus műszerfal
  Az ergonomikus műszerfal olyan funkciókat foglal magában, mint a rádió, könnyen elérhető a váltóáram és menetstabilizáló rendszer, ez vezetés közben extra biztonságot ad.
  Biztonsági rendszerek
  Elektronikus rendszerek fokozzák a biztonságot: a fejlett vészfékezési rendszer (Advanced Emergency Braking System, AEBS) opcionális funkció, amely erős fékezéskor extra biztonságot ad, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (Lane Departure Warning System, LDWS) pedig segít megakadályozni az akaratlan sávelhagyásokat.
  Széles fellépők és lépcsővilágítás
  A Ford Trucks országúti sorozatának modelljeire vezető első lépéseket széles és szilárd felületen teheti meg.
  Nagy látószögű oldaltükrök
  agy látószögű oldaltükrök még inkább megkönnyítik a parkolást, és vezetés közben biztonságot nyújtanak.
  Üzemanyagtartály
  Az alapfelszereltséghez tartozó 350 literes alumínium üzemanyagtartálynak köszönhetően nagy távolságokra utazhat anélkül, hogy meg kellene állnia tankolni.
  Mielőtt elhatározza magát, nézze meg közelről a Public 1833 sorozat modelljeit. Nézzen körül a jármű belsejében, élvezze a 360-fokos virtuális látványt.
  Nézzen körül a jármű belsejében, élvezze a 360-fokos virtuális látványt.
  TAPASZTALJA MEG MOST